Miért a Fétis?

8 érv, amiért érdemes nálunk dolgozni

1. Stabil munkahely, megbízható munkáltató, kiszámítható, biztos háttér

A Fétis Kft. 1991. évi megalakulása óta a hazai szerszámkereskedelmi piac meghatározó szereplője.
Megbízható munkáltatóként munkatársainknak stabil bér,- és juttatási rendszert biztosítunk.

2. Munkatársaink szerint a Legjobb Munkahely

Büszkék vagyunk arra, hogy 2017-ben munkatársaink véleménye alapján elnyertük az AON Legjobb Munkahely Felmérésen, az 50-250 fős vállalati kategóriában a „Legjobb Munkahely” díjat.
Ez egy fontos elismerés és visszajelzés munkatársaink részéről, hogy jó úton haladunk.

3. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés, fejlesztés, megújulás iránt

Hisszük, hogy vevőink elégedettségét személyes és szakmai kompetenciánk folyamatos fejlesztésével, szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésével vívhatjuk ki.
Ezért tudatosan építjük és támogatjuk cégünk iránt elkötelezett, önmotivált munkatársaink személyes és szakmai fejlődését Jövőképünk megvalósításával összhangban.
Komplex, gyorsan változó versenypiaci környezetünk nyitottságot, rugalmasságot követel munkatársainktól, cégünktől. Hogy lépést tudjunk tartani dinamikusan változó világunkkal, nyitottak vagyunk a kreatív és innovatív gondolkodásra, hatékonyságjavító ötletekre, ezek megvalósítására.

4. Az egészséges életmód számunkra kiemelt jelentőségű

Tudjuk, a legjobb teljesítményt akkor vagyunk képesek kihozni magunkból, ha időt fordítunk a pihenésre, kikapcsolódásra. Ezért ügyelünk a munka-magánélet egyensúlyára, továbbá munkatársaink Egészségprogramunknak köszönhetően feltöltődhetnek.

5. Megfelelő munkakörülmények, biztonságos munkahelyi feltételek

Napjaink legnagyobb részét munkahelyünkön töltjük. Ezért fontosnak tartjuk, hogy munkatársainknak megfelelő munkakörülményeket, biztonságos munkafeltételeket biztosítsunk, és megadjuk számukra az eredményes munkavégzéshez szükséges legjobb eszközöket.

6. Közös értékek és célok alapján cselekvő, elkötelezett, megbecsült munkatársi csapat

Nagy sikereket elérni csak olyan munkatársakkal lehet, akik mindennap arra törekednek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársi csapatunkba legjobban illeszkedő munkatársakat válasszuk ki. A személyes interjú alkalmával a szakmai kompetenciák mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy pályázóinkban mennyire vannak meg azok az értékek, melyek révén együtt eredményesek lehetünk.
Büszkeségeink programunkon munkatársaink szavazatai alapján minden évben megválasztjuk és jutalmazzuk azokat a munkatársakat, akik az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, így kivívták munkatársi közösségünk elismerését.

7. Különböző generációk tagjainak sikeres együttműködése

Cégünknél a különböző generáció tagjai eredményesen működnek együtt, így képesek vagyunk az egyes generációk pozitív sajátosságait fejlődésünk érdekében sikeresen ötvözni.
Munkatársaink hosszútávon képzelik el jövőjüket cégünknél, és munkáltatóként mi is kiemelt
figyelmet fordítunk tehetségeink megtartására. Nem ritka a tíz, tizenöt vagy akár húsz éve cégünknél dolgozó munkatárs, akiknek lojalitását Fétis Hűségprogramunk keretében különböző jutalmakkal értékeljük.

8. Jó munkahelyi légkör

A kemény munka mellett nem vetjük meg a jó hangulatot és nem feledkezünk meg eredményeink közös megünnepléséről sem. Ösztönözzük és támogatjuk a csapatépítő programokat. Közös céges rendezvényeinken, családi napjainkon pedig munkatársaink nagy örömmel vesznek részt.