Hogyan jelentkezz?

Ha szívesen dolgoznál egy olyan munkahelyen, ahol kihívást jelentő, felelősségteljes feladatok várnak rád, és nyitott vagy a szerszámkereskedelmi piac megismerésére, akkor a következő módon jelentkezhetsz cégünkhöz:

  • Közvetlenül jelentkezhetsz részletes szakmai önéletrajzzal aktuális állásajánlatainkra, melyeket az Álláslehetőségek menüpontban találsz.
  • Amennyiben aktuális állásajánlataink között most nem találsz számodra megfelelőt, akkor is érdemes pályázati anyagodat eljuttatni hozzánk. Ebben az esetben beállított érdeklődési területednek megfelelő álláslehetőség esetén tájékoztatunk.

Kiválasztási folyamatunk

A pályázati anyagok kiértékelését követően rövid telefonos interjúra kerül sor. Ez alapján az adott terület szakmai vezetőjével kiválasztjuk az első körre behívandó jelentkezőket.

A személyes interjú két részből áll, és nagyjából 1,5-2 órát vesz igénybe.
A találkozó első felében a szakmai kompetenciákon túl a személyiségre is kíváncsiak vagyunk, hiszen a csapatba legjobban illeszkedő munkatársat keressük. A találkozó második felében pozíciótól függően munkakör specifikus feladatokkal mérjük fel pályázóink készségeit, kompetenciáját.

Az első körös interjút követő 1-1,5 héten belül visszajelzünk az interjún nyújtott teljesítményről, döntünk a jelölt foglalkoztatásáról, és egy második találkozó alkalmával megtesszük ajánlatunkat.
Amennyiben a jelölt részéről is pozitív a döntés, megállapodunk a munkába állás feltételeiről.

Minden pályázót értesítünk legkésőbb a keresés lezárását követően.

Beillesztési folyamatunk

Mindannyian voltunk kezdők új munkahelyen, ezért tudjuk, hogy egy összeszokott csapatba történő beilleszkedés nem könnyű. Ezért új munkatársaink beilleszkedését mentori rendszerünk támogatja. A kinevezett mentorok szakmailag hiteles, szervezetünk által elismert munkatársak, akik előmozdítják az új munkatárs szervezetünkbe való mihamarabbi integrációját, nyomon követik a munkakörhöz tartozó feladatok betanulását, átadják szervezetünkkel és folyamatainkkal kapcsolatos legfontosabb információkat.

A beillesztési folyamat megtervezett, ütemezett program alapján zajlik, mely a következő három pilléren nyugszik:

  • munkaköri feladatok megismerése, elsajátítása;
  • belső képzések: vállalatirányítási rendszerünk megismerése, termékismereti képzés, értékesítési képzés;
  • egységlátogatások: fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk belépő új munkatárs ismerje és átlássa teljes szervezetünk működését, megismerje alapvető folyamatainkat, egyes területeken dolgozó munkatársak feladatkörét, felelősségét, annak érdekében, hogy minél hamarabb eligazodjon szervezetünkben.

A próbaidő leteltekor próbaidőzárás alkalmával átnézzük beillesztendő munkatársunk csapatunkban elért eredményeit, a mentor és közvetlen vezető támogatásával kitűzzük a következő időszakra vonatkozó célokat, fejlődési pontokat.