Kik vagyunk?

Tevékenységünk

Cégünk, a magyar tulajdonban álló Fétis Kft., Magyarország meghatározó minőségi ipari szerszám és szerszámgép forgalmazója 1991 óta.

Az ipar beszállítójaként döntő részben saját importból származó, professzionális felhasználásra alkalmas, minőségi kéziszerszámokat, kisgépeket, forgácsoló,- és csiszolószerszámokat, munkavédelmi eszközöket forgalmazunk.
Szerviz, kisgépkölcsönző és flottamenedzsment szolgáltatásunkkal, szerszám,- és eszközkiadó automatáinkkal költségkímélő és hatékonyságjavító megoldásokat kínálunk vevőink részére.

Fontos nekünk

Hazai középvállalkozásként tudatosan tervezett stratégia mentén működünk. Vezetőségünk elkötelezett az iránt, hogy vevőink, partnereink, munkatársaink elégedettségét kiváltó stratégiát kizárólag közös céljaink ismeretében, munkatársaink döntés előkészítésbe, folyamatok megvalósításába való aktív bevonásával, együttműködve vagyunk képesek megvalósítani.

Fő tevékenységünk mellett időt szakítunk a társadalmi felelősségvállalásra, az egészséges életmódra, a családi és csapatépítő rendezvényekre, a jövő generációjának fejlődését célzó programok támogatására. Kiemelten fontos számunkra saját szervezésű Fétis Crossfutásunk és Hagyományőrző Napunk, melyet 2000 óta munkatársaink és családtagjaink lelkes és elhivatott munkája hív életre évről évre. A rendezvénnyel célunk környezetünkben élő családokkal és fiatalokkal megismertetni a mozgás és a sportos együttlét örömét.

Víziónk

Ipari minőségű kisgép-és szerszámkínálatunkkal, szerviz hátterünkkel és automatizált rendszereinkkel növeljük vevőink hatékony munkavégzését, termelésük biztonságos ellátását.

Minden nap azért dolgozunk, hogy vevőink szerszám és szolgáltatás igényét pontosan megismerve, szenvedéllyel és mindig megújuló szakértelemmel keressük és kínáljuk a személyre szabott legjobb megoldást.

„Szakértelemmel a mindennapokban” - ez a mi Fétisünk.

Értékeink

Hitelesség
Munkánkat örömmel, megbízhatóan, becsülettel végezzük. Vállalásainkat teljesítjük.

Felelősségvállalás
Felelős hozzáállással hozzuk meg döntéseinket és vállalunk kötelezettséget mindazért, amit teszünk, vagy elmulasztunk.

Szakértelem
Szakmai tudásunk képessé tesz, hogy vevőink problémájára hatékonyság és eredményesség növelő, egyedi megoldást ajánljunk.

Folyamatos fejlődés, fejlesztés
Célunk gyakorlatban alkalmazható tudás megszerzése és megosztása. Nyitottak vagyunk az új utakra. Fejlesztés és fejlődés iránti elkötelezettségünk megújulásunk és versenyképességünk alapja.

Csapatszellem
Közös értékeinkre építve, együttműködésben valósítjuk meg stratégiai céljainkat.  

Partnerség
Partnereinkkel szorosan együttműködve teremtünk hozzáadott értéket és hosszútávú, egyenrangú partneri kapcsolatot.

Amire büszkék vagyunk

Társadalmi felelősségvállalás