Álláslehetőségek

Ha szívesen dolgoznál egy olyan munkahelyen, ahol kihívást jelentő, felelősségteljes feladatok várnak rád, és nyitott vagy a szerszámkereskedelmi piac megismerésére, akkor a következő módon jelentkezhetsz cégünkhöz:

  • Közvetlenül jelentkezhetsz részletes szakmai önéletrajzzal aktuális állásajánlatainkra, melyeket Álláslehetőségek menüpontban találsz.
  • Amennyiben aktuális állásajánlataink között most nem találsz számodra megfelelőt, akkor is érdemes pályázati anyagodat eljuttatni hozzánk. Ebben az esetben beállított érdeklődési területednek megfelelő álláslehetőség esetén tájékoztatunk.

Beszerző munkatárs

kamatoztasd eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat a következő feladatok ellátásával: Készlet- és ellátási lánc menedzsment (árajánlatok bekérése, versenyeztetési folyamat végigvitele, kiértékelése, rendelések koordinálása, szállítások szervezése és optimalizálása). Készlettervezés a folyamatos és stabil készletellátás érdekében. Készletoptimalizáció a kereskedelmi- és forgási sebesség igényekhez igazítottan Szerződött külföldi és belföldi beszállítói kapcsolatok építése, fenntartása és előmozdítása.

Budapest

Kiemelt ügyfélkapcsolati értékesítő

kamatoztasd tudásodat, tapasztalataidat a következő tevékenységek mentén: A cég szempontjából stratégiai és kiemelt minősítésű vevőkörrel történő kapcsolattartás (személyesen, telefonon, online formában). Üzleti kapcsolataink folyamatos fejlesztése, ápolása, bővítése. Igényfelmérés, igényfelkeltés, szakmai tanácsadás vevőink részére. Ajánlatok készítése és megrendelések feldolgozása együttműködésben a területért felelős belső értékesítővel.

Budapest